IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Един секси върколак пред Tialoto!

19 август 2011 09 13

Интервю с Джо Манганиело от сериала „Истинска кръв”

Снимка: HBO

Снимка: HBO

Автор: Петя Славова

Той е от новите лица на екрана, но за него тепърва ще се говори. С непринудено чувство за хумор, Джо Манганиело поръмжа малко преди премиерата на четвърти сезон на сериала „Истинска кръв”, която се състоя във Варшава миналата седмица.

Актьорът се появи в телевизионното шоу в трети сезон, като се превъплъти в ролята на върколака Алсид. В чии кожи на известни персонажи още иска да влезе и какво трябва да направи човек, за да се превърне във върколак, разказа актьорът пред Tialoto.bg.

Макар и да си върколак, „Истинска кръв” е сериал предимно за вампири. Би ли се трансформирал от върколак във вампир, ако можеше?

Шифтърите са тези, които се превръщат от едно същество в друго. Докато растях, много обичах вампирите и като дойде време да играя нещо свръхестествено, не очаквах, че ще играя върколак. Но така се случи.

Какво мислиш за най-известния вампир Дракула?

Знам за него, че е бил реален човек, не като историята в „Истинска кръв”. Има един сценарий, който се развива в Лос Анджелис и се опитва да представи персонажа от историческа гледна точка, да обясни кой именно е бил Влад от Трансилвания.

Кой митологичен герой би изиграл?

Моят герой има митологично име - Алсид. Идва от Алсидис. Има много общи неща с него. В трети епизод моят герой става върколак, защото е прокълнат, също като Алсидис, който трябва да изпълни определени задачи, за да преодолее проклятието. Така в трети епизод на четвърти сезон задачата на героя ми е да пази главната героиня Суки (Ана Пакуин) и да я представи на подземния свят на върколаците.

Забавлявате ли се, докато правите сериала? Вече 4 години сте заедно, сигурно сте станали приятели с екипа?

Всъщност аз съм от две години в сериала. Може да се каже, че съм голямото дете. Иначе доста се забавляваме, дори преди снимачния процес. Още докато се събираме да четем сценария на маса, има много забавни ситуации.

Когато ти хрумне някоя идея за твоя герой, споделяш ли я с режисьорите?

Понякога да. Те доста ми се доверяват и всъщност чета сценария, книгата, показвам това, което мисля, че трябва да бъда. Чувствам се отговорен за имиджа, който ще изградя на върколак.

А като такъв трябва да поддържаш и добра форма. Какво правиш за да изглеждаш толкова добре?

О, това е тежка работа. Тренирам два пъти на ден, 6 дни от седмицата. Имам треньор, който съветва и Хю Джакман. Той е отговорен да прави хората свръхестествено силни. Аз съм на много стриктна диета - като на вълк. Ям много месо. Не си позволявам захар, хляб, както и никакъв алкохол.

Преди интервюто спомена, че обичаш италианска кухня. Какво по-конкретно?

Обичам Болонезе. Но сега съм в Полша и ще споделя нещо друго. Израснах в Питсбърг, където имаше много поляци. И с тях винаги пиехме много бира и ходехме по полски барове. Те ми приготвяха полски пирожки и всякакви полски ястия.

Пробва ли ги и тук?

О, да. Не бяха по-различни.

Какво би променил в героя си, ако можеше?

Той е толкова нещастен в любовта. Би било хубаво да го видя щастлив.

 

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари

mushnec ( преди 12 години )
mi ne6to nemoga da go xaresam,ne6to stresnato gleda....hihihi ako maxne6 glavata - moje...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар